Een kleinschalig plan met grootse voordelen

In de wijk Elderom in Boxmeer komt een klein maar fijn nieuwbouwproject met slechts tien moderne, duurzame en comfortabele woningen. De twee royale vrijstaande villa’s staan op grote percelen en de acht levensloopbestendige hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De locatie is perfect; vlak bij het gezellige centrum en op fietsafstand van de natuurgebieden van De Maasheggen. Een heerlijke plek om te wonen met eindeloos veel voordelen.

2 vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn praktisch ingedeeld en hebben een moderne uitstraling. Op de begane grond vindt u een grote living met open keuken en bijkeuken. Op de verdieping zijn de ruime badkamer, twee grote slaapkamers en een iets kleinere slaapkamer. Parkeren doet u op eigen terrein en in de grote tuin vindt u nog een houten berging (optioneel). Uw woning is voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming een luchtwarmtepomp die overal in huis voor een comfortabel leefklimaat zorgt.

8 levensloopbestendige woningen

De geschakelde levensloopbestendige woningen zijn ideaal voor mensen die graag alle woonfuncties gelijkvloers willen hebben. Deze woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Op de verdieping zijn twee kleine slaapkamers en een extra badkamer. Ideaal voor logés of inwonende kinderen. De woningen zijn voorzien van de nieuwste verwarmingstechniek en vrijwel onderhoudsvrij. In de tuin vindt u een houten berging (optioneel) en parkeren doet u op eigen terrein.

Duurzaam en energiezuinig

Een duurzame woning is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Dankzij alle energiezuinige toepassingen en installaties kunt u flink besparen op uw energierekening. Uw woning wordt gasloos opgeleverd. Een luchtwarmtepomp zorgt voor lage temperatuur vloerverwarming die u in elke kamer afzonderlijk kunt regelen. Ook zorgt de pomp voor koeling in de zomer. Op het dak van uw woning liggen zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit in huis. Daarbij zijn de woningen optimaal geïsoleerd en voorzien van triple glas.

Planning

De plannen voor Domi Boxmeer zijn zo goed als gereed. De vergunningen zijn ingediend en al in januari 2023 starten we met de bouw. U kunt nu binnen uw persoonlijke account uw voorkeur voor een woning aangeven, medio augustus gaan ze dan officieel in verkoop. Als u zich inschrijft als belangstellende, dan ontvangt u automatisch een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.

Heeft u een vraag?

Betaalbaar wonen in Boxmeer wordt mogelijk gemaakt door Domi Projecten uit Apeldoorn. Dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van eigentijdse en duurzame woningen waar echt behoefte aan is. Wilt u daar meer over weten? Bekijk dan de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.