FAQ

Algemeen

De verwachting is dat er in januari 2023 gestart wordt met de bouwwerkzaamheden. Afhankelijk van beschikbaarheid bouwmaterialen, beginnen de opleveringen vanaf zomer 2023.

Iedereen die geinteresseerd is in een vrijstaande of levensloopbestendige woning. 

Uiterlijk september 2022 begint het verkoopproces.

Vanaf de zomer in 2023 beginnen de opleveringen. Er wordt op volgorde gebouwd dus de laatste woning zal ongeveer 10 weken na de eerste gereed zijn. Deze planning is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van bouwmaterialen.

Iedere woning wordt volgens de laatste BENG norm gerealiseerd. (BENG: Bijna Energie Neutraal Gebouw). De woningen zijn dus All-Electric en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Het looppad naar de voordeur is inbegrepen en het perceel wordt afgevlakt opgeleverd.

Er zijn geen kosten voor inschrijving of bemiddeling van toepassing.

Aanmelden

  1. Klik op de “Aanmelden” knop binnen het menu;
  2. Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in;
  3. U ontvangt een activatie-link per e-mail. Klik op de link in het bericht om verder te gaan;
  4. Maak een wachtwoord aan om het account af te ronden.
  5. Wanneer uw aanmelding is geslaagd word u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen per e-mail.
  1. Nadat u uw heeft aangemeld als geïnteresseerde ontvangt u een activatielink per e-mail;
  2. Maak een wachtwoord aan en log in. In uw account kunt u altijd uw gegevens wijzigen of aanvullen.

Oplevering

De eerste woning zal rond de zomer van 2023 opgeleverd worden. Kopers kunnen op dat moment aanvangen met de uitvoering van eigen werkzaamheden.

U bent volledig vrij in het uitkiezen van sanitair en keuken. Wanneer de koper een technische tekening aanlevert, zullen de installatiewerkzaamheden conform die tekening worden uitgevoerd. De woningen worden zonder keuken en badkamer opgeleverd. Indien een koper dit anders wenst, kunnen we hierover in overleg.

De plafonds worden gespoten in de kleur wit, de wanden zijn behangklaar. Voor exacte informatie verwijzen we u naar de Technische Omschrijving (TO).

Alle vloeren zijn voorzien van een afwerkvloer en gereed voor afwerking door de koper. U dient rekening te houden met vloerverwarming in de gehele woning.

De woning wordt verwarmd door een luchtwarmtepomp die de vloerverwarming in de woning voorziet van de benodigde temperatuur. De woning wordt vanzelfsprekend voorzien van zonnepanelen.

Er zijn beperkte mogelijkheden voor persoonlijke wensen. Na aankoop kan de koper met de projectleiding in overleg treden hierover.

Er zijn geen vragen gevonden.

Planning

De plannen voor Domi Boxmeer zijn zo goed als gereed. De vergunningen zijn ingediend en al in januari 2023 starten we met de bouw. U kunt nu binnen uw persoonlijke account uw voorkeur voor een woning aangeven, medio augustus gaan ze dan officieel in verkoop. Als u zich inschrijft als belangstellende, dan ontvangt u automatisch een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.